2021-03-19
今次见到间人龙电 今日早早地就去试一试 同朋友仔就试吓荃湾新店🥸Lychee Makgeolli3%嘅酒精 荔枝味道好浓 酒精味系吞落喉咙个下先feel到 易入口之选Caesar salad沙律份量足 菜食得出好爽脆新鲜Honey butter fried chicken炸鸡炸得极香脆嫩滑 一啲都唔觉得油腻 无论系炸粉或鸡肉都有调味 鸡肉有入味🤤 炸鸡洒上大量调味粉 够多又有浓香嘅牛油味👏🏻👏🏻香芒海洋Regular Mango ocean with mocha cheese edge🥭🦐🦑🍕香芒海洋依个名改得好好 一望就觉得好夏日好清新🤓🤓 咬落啲芒果好fresh 配搭海鲜又几夹👍🏻 我超级推荐升级至Mocha cheese edge 口感似食紧面面 但有好浓好浓嘅咖啡香气 同芝士嘅咸香味好匹配 咸甜比例平衡😻😻😻 真材实料嘅特色pizza🤩
Lychee Makgeolli
Caesar salad