2024-01-19
人气韩式Cafe|Terrace in seaside🍊好友同我预祝生日,今次book左呢间分店系刚新开,座位比其他分店比阔落,坐得好舒适又可以静静地倾下计🤗🔅水原式牛肋骨酱炸鸡 - 我地点左半份无骨炸鸡 ,份量好适合2人食,啖啖肉加上酸酸甜甜嘅牛肋骨酱,非常惹味!🔅韩式蛳蚶拌饭 - 我最爱嘅蛳蚶配韩式辣酱,怕太辣仲可以用紫苏叶/紫菜卷住一齐食都几特别~🔅梦幻雪糕布朗尼 - 微热嘅布朗尼配埋忌廉同咖啡topping,而且朱古力味好浓郁,非常好食!🔅士多啤梨蜜糖窝夫 - 卖相好靓,窝夫好香牛油味,外层有少少脆,士多啤梨控必点!🔅济州柑橘乳酪 & 热情金菠萝沙冰 - 2杯饮品嘅造型都好可爱,好好饮又唔会太甜,推介!❤今次我地都系睇OPENRICE食评跟人点菜,样样都好满意,呢间真系好值得再encore,下次可以再嚟试埋其他款~