2023-11-05
近年新开咗唔少「一人烧肉」餐厅🥢而且都好受大众欢迎(自己都唔例外)知道啱啱上个月初屯门开咗#牛繁分店见呢日有时间就去试吓😋我哋中午啱啱开门去到经已人山人海而且好多都系学生哥(好似饭堂咁)原来呢度做紧「学生优惠」活动👏👏全日制学生或穿著校服惠顾嘅都有赠品送‼️餐厅主打日式高质烤肉,有猪、牛、鸡多款套餐组合供选择,另外亦可有额外单点选择!套餐嘅饭亦可选择白饭、牛繁蛋伴饭或乌冬,价钱大众化~性价比极高👍👍👍📍我哋今次点选咗:👉1)A10 四重奏套餐 $122 +巨峰提子梳打+$16 🌟🌟🌟🌟🌟包括:葱烧牛胸花,汁烧肩胛片,味增猪五花,柚子胡椒鸡腿肉 (已配搭酱料)可以一次过试哂几款唔同味道嘅肉质款款都好特别/层次感丰富~肉质鲜嫩多汁最特别系柚子胡椒鸡🐔~酸酸地又带有少少辣好开胃👍👉渍物:和风菠菜+芽菜👉面豉汤👉2)A11 北海道十胜黑毛和牛肩胛肉 套餐$162 (+牛繁蛋伴饭 $16)🌟🌟🌟🌟🌟包括:北海道十胜A5黑毛和牛肩胛肉(秘制烧汁)和牛大大块份量十足~~~肉质鲜嫩多汁配埋秘制烧汁口感非常满足每边烤10秒左右刚刚好入口即溶嘅感觉出哂嚟‼️‼️👉渍物:泡菜👉面豉汤👉另外单点咗「木屐骨间牛肋肉」
而且都好受大众欢迎(自己都唔例外)
知道啱啱上个月初屯门开咗#牛繁分店
见呢日有时间就去试吓😋
我哋中午啱啱开门去到经已人山人海
而且好多都系学生哥(好似饭堂咁)
原来呢度做紧「学生优惠」活动👏👏
最特别系柚子胡椒鸡🐔
~酸酸地又带有少少辣好开胃👍
👉渍物:和风菠菜+芽菜
👉面豉汤
包括:北海道十胜A5黑毛和牛肩胛肉(秘制烧汁)
和牛大大块份量十足~~~
肉质鲜嫩多汁配埋秘制烧汁口感非常满足
每边烤10秒左右刚刚好入口即溶嘅感觉出哂嚟‼️‼️