2023-03-06 145 浏览
特登揸车入黎西贡揾下好西食,第一间系小编最期待最期代,畀某某介绍餐厅频道话佢系西贡名物之一,而事后知道张肯定系tune晒色既图烧到我去食既牛牛。去到时无咩人,企系入面既女店员没有出声只系指著离佢较远既位置手指指示意你坐下。中间有听到对答其他客人同对答熟客时口吻有大差别⋯😅【沙嗲面珠登汤面 】$50同某某频道介绍既果张图完全两回事,果张图系净买深色类似港色茶餐厅既沙嗲色,而实物其实系日式甜咖哩既色(原图直出),味道都系日式咖哩味而非沙嗲味🥲⋯小编认为个名应该叫咖哩面珠登汤面会令人有个合理既期望。值得赞既系个面珠登肉系煮得好淋。整体上味道唔系差,只系非期待紧既沙嗲味而变左咖哩味而有所失望。追求以礼待人既小编,服务一项从未试过全程体验完后畀咁低分数。小编都有睇下其他食评原来系一个一直都存在既问题。所以小编系为愉快地享受美食呢一点已知道会否有下次。

【沙嗲面珠登汤面 】$50