2023-11-17 78 浏览
今晚男友悉心安排左餐厅跟我庆祝一番🎁 嚟到北角汇一期地下的「活」,餐厅楼底高,够宽敞开扬,空间感十足。我地叫左个Lunch set,餐汤系南瓜忌廉汤,好creamy几易入口。有惊喜🥳虽然已知要等20 mins, 但绝对值得。慢煮法国无激素烤鸡劲厚肉,软嫩多汁,肉味浓郁鲜嫩,柔软中带有适度Q弹,旁边仲有薯蓉配埋黑松露忌廉一齐食,好Match,提升整个味道层次!然后我地还点了 SuperBowl,呢个SuperBowl真系不得了,劲丰富!除左慢煮鸡胸之外,仲有温泉蛋、车厘茄、大量藜麦,沙律同埋我最LIKE既牛油果酱。热桂花蜜唔错😍清凉止渴,桂花香味在齿间更是久久无法散去。食系因为真心好味, menu 种类选择多. 而且呢度环境好靓好舒服,靓靓嘅月亮景,非常适合同男友来倾偈谈谈心和打卡。
热桂花蜜唔错😍清凉止渴,桂花香味在齿间更是久久无法散去。