餐厅: Concept 品穀
资讯:

👣 Concept品壳👣🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐以下comment系根据使用了气炸锅150度翻热4分钟之后的情况记录下来~⭐️⭐️经典牛角包 ⭐️⭐️呢款据说系最好卖的冠军 他们家的牛角包系数一数二咁出名我用了气炸锅翻热4分钟外层酥皮超级酥脆松化听说折叠咗25层的酥皮入面系好靓既蜂巢折层 但偏韧食落有淡淡牛油香气 而唔会觉得肥腻味道:🌕🌕🌕🌗🌑⭐️⭐️朱古力酥 ⭐️⭐️望落已经见到好多层酥皮超级松脆一咬啲酥皮跌晒出嚟 听到啲酥脆声好满足入边系黑朱古力翻热之后溶化能营造轻微流心 真系只系轻微可惜朱古力馅超级超级少好多位都冇朱古力个人觉得咁样就唔应该叫朱古力酥唔够足料令人失望味道:🌕🌕🌕🌑🌑⭐️⭐️忌廉玉米 ⭐️⭐️翻热左之后面包外脆内软忌廉玉米微爽口 带有轻微胡椒味味道有啲似kfc牛油粟米既冇胡椒味版本呢款觉得几特别 好适合做早餐味道:🌕🌕🌗🌑🌑

👣 Concept品壳👣

🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐