2022-12-21 522 浏览
一直都想试下依间人气小店LA Restaurant & Dessert Bar ❤️个日经开旺角通菜街就试下啦 我地都等左差唔多20分钟先入得 个日系假期黎既 都好full 🥺 佢哋主打西餐意大利饭 意粉 pizza 扒 当然最出够一定系威灵顿牛柳 虽然系假日 但都有lunch set 供应 跟埋餐汤同餐饮😋💛威灵顿牛柳 ($98)金黄色酥皮带有淡淡牛油香 烤得脆身 切开酥皮既时候好易散开 容易同牛柳分离 而牛柳份量亦唔细 我叫左5成熟 中间呈粉红色 中间位置较生 🥩 旁边位置肉质就软淋淋 咬落肉汁量比一般牛扒多 而伴碟有茄子+蘑菇+沙律菜 我觉得依个价钱真系好高cp值 值得一试 !👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

💛威灵顿牛柳 ($98)
2022-07-01
  • 威灵顿牛扒