2021-10-01 92 浏览
听闻呢度嘅蛋包饭好出名😍一于嚟试吓佢😋明太子慢煮鸡肉蛋包饭 $112切开个蛋既时候,冇我想像中咁流心😢,但系食落超。级。滑!!仲劲有蛋香味。个慢煮鸡肉更加出色,块块都系大大件。咬落口一啲都唔「鞋」,仲有d爽口添。明太子酱同个饭一齐食落都几夹。😝烤牛肉蛋包饭 $98相对黎讲就比较平d,蛋一样咁香滑🤤d饭用咗珍珠米,里面有萝卜粒。一人食一个真系好饱。牛肉一啲都唔韧,仲配埋洋葱🧅,味道仲甜甜地。🌟唔想要炒饭底嘅朋友可以转白饭🌟韩式炸鸡(无骨半份)$108今次拣咗甜辣味,里边有薯条炸鸡仲有韩式年糕,个年糕可能煮得唔够耐,所以比较有啲硬😵‍💫。炸鸡方面,一咬落去d鸡肉都有d肉汁,唔会话好干。份量唔算太多,但因为食咗个饭,所以都好够。韩式猪手沙律 $92猪手嘅份量都比较多,但略为咸咗啲。🥲个沙律菜比较苦涩,唔系我钟意食嘅沙律。🥗😭
听闻呢度嘅蛋包饭好出名😍一于嚟试吓佢😋

明太子慢煮鸡肉蛋包饭 $112

烤牛肉蛋包饭 $98

🌟唔想要炒饭底嘅朋友可以转白饭🌟

韩式炸鸡(无骨半份)$108
份量唔算太多,但因为食咗个饭,所以都好够。

韩式猪手沙律 $92
  • 甜辣无骨炸鸡