2023-10-17
🎪 Burgeroom (尖沙咀)尖沙咀美丽华广场1期2楼207号舖🍔Burger专门店☝️超足料够大件‼️多款burger可以拣,有牛、鱼、海鲜、鸡、鸭,小编已回访多次,价钱$8️⃣0️⃣🆙店内装潢走工业风,设计用上车辘和墙画,配埋暗淡既光线,系型格路线~🌟特量芝士牛肉汉堡 $115称得「特量」真系名不虚传,好大片芝士溶出嚟,系颇吸精既汉堡🤩面包够松软,牛肉burger 有厚度牛味浓,配埋蕃茄就爆晒汁,一啖入面口感好丰富🫶🏻🌟香辣单骨鸡翼配蜜糖芥末酱 $65有八只架,炸到卜卜脆,入面鸡肉够嫩滑,比CP鸡翼更高级的是,配埋蜜糖芥末酱,感觉更开胃🫶🏻🌟牛油果酱芝士薯条 $70一份$70既薯条🍟价钱都吾平架☝️而牛油果🥑酱系精粹,配埋浓郁既芝士酱,岩晒喜欢重口味既朋友😂薯条系幼身长条形,份量颇多,好有饱足感🤓🌟蜜桃梳打 $38饮品正常发挥,吃左咁多浓郁既食物,蜜桃🍑梳打可以解解腻,够清新。
尖沙咀美丽华广场1期2楼207号舖
🌟特量芝士牛肉汉堡 $115