系西环地铁站对面已经见到呢间cafe,门口有好靓室外用餐位好休闲。我哋坐咗室内窗边位,落地玻璃的的设计可以享受温暖的阳光,好chill!餐厅出名咖啡拉花出色,可以自由搭配燕麦奶、杏仁奶脱和脂牛奶等,仲可选择坚果味或水果味的咖啡豆,一定要点拉花咖啡,会有不同惊喜。❤️Lunch set假期都有lunch set都唔错,包餐汤同饮品。❤️餐汤系洋葱烟肉蘑菇忌廉汤❤️牛油果烟三文鱼沙律 配 法式蜜糖芥末籽酱好大一盘沙律,有好多牛油果同干果,配烟三文鱼同芝士碎,仲有块用牛油同香草烘到好香嘅健康面包。❤️Latte呢杯咖啡拉花好用心,拉到纸牌人公仔出来真系好犀利。我选了大杯的double shot坚果味咖啡,好好饮!❤️卡邦尼扁意粉(走鸡蛋黄)烟肉Carbonara做得唔错,唔会咸,面条挂汁又唔会浆汁太浓稠。❤️牛油窝夫必点必点必点!烘到外脆内软,一刀切落去有好清脆嘅声音,牛油同蜜糖嘅配搭更衬托到窝夫蛋香味。呢间餐厅有好多打卡靓位,食物好食,咖啡拉花出色又好饮,值得推荐同再来食。

❤️Lunch set
假期都有lunch set都唔错,包餐汤同饮品。

❤️餐汤系洋葱烟肉蘑菇忌廉汤

❤️牛油果烟三文鱼沙律 配 法式蜜糖芥末籽酱

❤️Latte

❤️卡邦尼扁意粉(走鸡蛋黄)

❤️牛油窝夫

2024-04-20