2023-02-02
🚩人气Cafe Beans食过Beans几次分别喺九龙湾、青衣、荃湾,觉得几好食,今次试下全日早餐同菠菜汁意粉,维持一贯水准。All Day Breakfast 豪华英式全日早餐 $108个全日早餐入面有茄汁豆、窝夫🧇、烟肉、猪肉肠、蕃茄、黑松露炒蛋、杂菌。整体黎讲,不过不失同普通嘅全日早餐冇咩分别,但窝夫就同我期望嘅唔同,似冬甩多啲。忌廉白酒菠菜广岛蚝意大利粉 $98呢个意粉抵食过岩岩讲过嘅all day breakfast。广岛蚝有微微煎香过,虽然个蚝唔算好大旧,但都叫做有5粒食,我略嫌个汁淡咗少少。个意粉跟左餐,有一杯饮品跟,另外加左$25要多咗个黑松露薯条,冇咩特别,就系平时喺街买到𠮶种黑松露沙律酱。之前试过佢个自家制蛋糕都几好食😋,都系+$25,但太晏去净返嘅蛋糕都唔系好岩心水。下次先再叫。
All Day Breakfast
豪华英式全日早餐 $108