2022-11-27
人气Churros店装修好有特色,重有多个打卡位。店内的西班牙油炸鬼全部都系即叫即整,重有多款配料可选,真系七彩缤纷。另外,仲可以配埋雪糕一齐食,透心凉之余,真系又靓又好味,简直系打卡必点。.🍦Churros 新地杯 -COOKIE MONSTER $60甜品卖相真的超美,打卡一流,好colourful。Churros口感外脆内软,配上香浓软滑的🍦牛奶雪糕,重有oreo曲奇、碎曲奇、可可球,加上朱古力酱,真的超吸引,有冰火交融的感觉😋.食完之后都忍唔住买咗盒Churros gift box返屋企,同屋企人开心share。🎁Churros gift box $168 一盒有6️⃣件Churros,加3️⃣款不同口味的酱。卖相好靓之外,款款都好好味,真系难分高下。连平时唔系好钟意食甜品嘅老豆都话好味👍🏻.🥨Churros:▫️原味▫️白朱古力酱 Oreo▫️榛子酱配榛子碎▫️朱古力酱果仁碎▫️开心果脆脆▫️士多啤梨粉红色朱古力酱配朱古力碎.✨酱汁:▫️朱古力酱▫️榛子酱▫️焦糖牛奶酱
🎁Churros gift box $168
🥨Churros: