2023-02-06 242 浏览
聚会一起饮茶,谂住开开心心放假见面,点知一肚气, 食物一般, (吃金钱肚,肚质地好唔爽)卖相一般。想特别讲服务, 本来我唔知酒楼有分优惠价同正价点心分别 ,我tick 咗正常点心纸,一笼特点点心烧卖,点心车姐姐一放低,一笼得两粒,于是即刻问点心姐姐,我地叫特点,点解得两粒,果点心姐姐话「你地叫两粒咪两粒」就走咗, 个话气讲到系你地责任,我心谂咩叫两粒就两粒 我哋叫特点点心,于是再问经理,经理话有分优惠点心同正价点心,果经理都觉得我哋叫优惠点心,解释完就想走。我就话我冇叫过优惠点心,系特点点心纸度写,于是经理check单, 发现系特点点心,就话出错单,帮我哋换返, 换完先知一笼四粒, 即系比原价钱食一半野,另外,再加漏单,食饱晒都未来,唯有收钱果时cancel 知道点解咁少人帮衬

知道点解咁少人帮衬