2018-03-06
|| #sss_尖沙咀 ||对于我黎讲 呢个明太子意粉绝对系除左窝夫之外另一个dazzling cafe 既signature 每次去到系必食 所以有时连影都冇影就食 当日友人食既黑松露意粉都好正 系影既时候因为太肚饿 已经ko左自己个意粉 后来再食先记得补影😋||由于食过太多次 每次俾我既感觉系佢既明太子味真系好出🤤而且大量既紫菜碎铺系面 真系好夹 望落简单得黎 食落又带复杂既口感🤫自从食过后就爱上左明太子意粉 一生人当中认为最正既黑松露 卡邦尼都唔够明太子好食 完。黑松露意大利面一眼望就知系海量既黑松露 未埋枱都闻到 面头仲有忌廉 试左小小 好creamy 黑松露味好浓 但试左觉得比起明太子漏啲🧐(但转左做笔管长通粉)朱古力系有渐层 面头系大量既cream 一定要沟埋一齐饮 试过一口气啜晒得返忌廉😵// #snowsnowsound_意粉 //
// #snowsnowsound_意粉 //