2022-06-07
Day Off 第二击💥💥深水埗近年开咗好多cafe,间间都好有特色,装修设计别树一格,好多后生仔(包括我🤭)都钟意周末去依啲cafe chill👅.今日去既餐厅见到装修好有心思,全部采用木式风格,好阔落,坐得好舒服👍🏻香煎带子蚬肉意大利面 $98份量颇大,两个人share都够食,依个价钱有三粒带子,性价比几高,意粉🍝硬度都啱啱好。黑松露炸鱼汉堡 配薯条🍟 $88块包烘到啲色好靓,炸鱼好脆,皮唔会太厚,唔会好似其他餐厅咁落太多炸粉,加埋黑松露酱,好食😋乌龙茶Roll Cake $55好浓郁既乌龙茶味,蛋卷都算soft,搭配埋红豆🫘,味道不俗。.Iced Latte $46Order既时候可以选择nutty定fruity,我哋简咗fruity 啲,无咁苦🥸依间cafe 真系好靓呀,出面都好啱打卡,仲系一间pet-friendly 既餐厅,尾图附送可爱狗狗相一张🐶
香煎带子蚬肉意大利面 $98
黑松露炸鱼汉堡 配薯条🍟 $88