2022-11-19
墙上贴著提醒顾客珍惜食物、食几多拎几多既告示,但执行起黎就系宁愿浪费食物,都要死守规则,可能系想赚多D钱挂。虽然知道火锅限时个半钟,但都唔洗一够钟就扫人走架!台上面仲有一碟菜两碟肉,火锅入面仲有少少野食,其实比多少少时间我地就食得晒,讲真我地几个都未饱。但职员就系咁赶我地走。又唔系话多顾客排队,隔离D台成排都空既。又唔系赶收工,个阵都只系九点多D。最后十五分钟个阵收我地钱顺便帮我地落last order,我地都只系加左两碗鸡蛋牛肉,但一路都未黎,黎到之后过两分钟D牛都未食晒就叫人走,痴线既咁急你食比我睇呀!讲真虽然食物味道唔错,环境都OK,但我打过咁多间边炉都系第一次系无咩客既情况下比人赶,心情非常差,下次一定唔会再食呢间!
题外话/补充资料:
新餐有折讲到只系比最贵个set多十蚊~虽然无讲错,但如果你本身唔系想食最贵个set,咁价钱可能就差一截,要精明消费唔好比人sell到。