话说因为LULU猪而想食呢间好耐,琴日咁岩去铜锣湾,终于去到呢间,2:22分入去,叫咗个烤牛肉蛋包饭,芝士同酱油炸鸡,一个甜品同两杯LULU猪野饮。蛋包饭好快上黎,中规中矩,冇乜特别,但系拎起勺羹,上面既然有不明物体嘅干咗黐系上边嘅痕迹,之后上杯野饮,杯LULU猪香蕉奶就神奇啦,竟然就系出边买到嘅香蕉奶加热倒出来嘅!!!跟住上个炸鸡,炸鸡都正正常常,唔好唔坏,但系等住好耐,杯奶昔仲一直唔上,问咗两次,都话太多单,要等多阵,但系我明明见到入边D员工系度倾计冇做野,店入门都好少客,唔明边有咁多单,而出边D员工系咁行黎行去,仲有D系度玩电话,仲扮到好忙咁,跟住等咗好耐,甜品都上埋,一睇,差D怀疑人生,我地明明系为咗LULU猪黎嘅,个甜品上原本有只LULU猪饼干,但系竟然冇咗,俾员工偷食???呢个都算,我忍,但系明明个甜品上系有雪糕球嘅,最后竟然系冇雪糕,用咗D cream黎扮雪糕,真系闻所未闻,洗唔洗咁货不对版!之后甜品都好难食,食到好想饮野,但系杯奶昔仲未上,问咗都系话要等等,最后忍唔住,问佢系咪漏单,佢check一check,先话冇落到,唔明点解可以漏,个员工落单𠮶阵系佢自己讲,两杯野饮
话说因为LULU猪而想食呢间好耐,琴日咁岩去铜锣湾,终于去到呢间,2:22分入去,叫咗个烤牛肉蛋包饭,芝士同酱油炸鸡,一个甜品同两杯LULU猪野饮。蛋包饭好快上黎,中规中矩,冇乜特别,但系拎起勺羹,上面既然有不明物体嘅干咗黐系上边嘅痕迹,之后上杯野饮,杯LULU猪香蕉奶就神奇啦,竟然就系出边买到嘅香蕉奶加热倒出来嘅!!!跟住上个炸鸡炸鸡都正正常常,唔好唔坏,但系等住好耐,杯奶昔仲一直唔上,问咗两次,都话太多单,要等多阵,但系我明明见到入边D员工系度倾计冇做野,店入门都好少客,唔明边有咁多单,而出边D员工系咁行黎行去,仲有D系度玩电话,仲扮到好忙咁,跟住等咗好耐,甜品都上埋,一睇,差D怀疑人生,我地明明系为咗LULU猪黎嘅,个甜品上原本有只LULU猪饼干,但系竟然冇咗,俾员工偷食???呢个都算,我忍,但系明明个甜品上系有雪糕球嘅,最后竟然系冇雪糕,用咗D cream黎扮雪糕,真系闻所未闻,洗唔洗咁货不对版!之后甜品都好难食,食到好想饮野,但系杯奶昔仲未上,问咗都系话要等等,最后忍唔住,问佢系咪漏单,佢check一check,先话冇落到,唔明点解可以漏,个员工落单𠮶阵系佢自己讲,两杯野饮各一杯,咁都可以漏?OK,漏都算,但系催咗咁多次,都冇人睇下系咪漏单,系咁话太忙,要等等,明明D人个个劲得闲,最后落咗单,的确好快就上黎,但系一睇,上边原本只应该企系度嘅LULU猪系平瞓系度嘅,完全企唔到,原黎系上面D cream已经融咗,固定唔到块饼干,再一睇,下面D奶昔已经奶水分离,变成两层,好明显系整完摆咗好耐,但系佢话我系漏单,岩岩落单嘅,点会整完摆咗好耐?严重怀疑系整错俾其他客,俾人弹返去嘅,除咗呢样,仲俾错细饮管,劲难吸,一开始都冇怀疑系俾错,直到睇到其他枱嘅奶昔都系粗饮管。。。。
呢间野真系一言俾难尽,第一次俾差评,真系第一次遇到咁离谱,严重货不对版,服务衰到贴地嘅餐厅,建议千祈唔好黎,呢间野净系做新客,呃人一次就算,唔会有回头客。最后,影咗好多相,等女朋友sd俾我之后再黎评价多次
2023-01-27
  • 不建议中伏