2024-07-06 587 浏览
未试过咁差体验打开门做生意 成角班围威喂倾计挥左手劲耐无人理(明明有个肥妹仔侍应睇到望到)Ok算,用既系电子餐牌 你可以定时update大佬你无酒牌你一系一开始讲清楚,一系set dinner 你唔好叫人拣白酒红酒,老实讲真心唔系至在个一杯两杯酒(预左呢啲都唔会系好野黎,但只系觉得系态度问题)辛辛苦苦叫到个侍应黎落单(系呀,讲紧你 带眼镜果个女侍应)重复左三四次都话听唔到 讲A佢答B都算 仲要串串共咁话:你拣welcome drink先喇Ok! 但我地无酒架㖞,er 橙汁可乐sprite梳打水或者zero喇 拣一样汤呢,我地净系得蘑菇汤(呀姐 我睇到既野你唔洗同我讲,你直接同我讲啲menu上我睇唔到既野但你地又自己改左仲好喇)算,都入座左废是嘈,按set dinner menu继续点餐上菜已经唔系快,餐厅人手多,客人唔多全部侍应可以做到见到你成枱碟,直行直过唔执枱,夸张程度可以系salad, appetizer, soup+面包碟 堆哂喺一张枱到,望到 直接走过 唔执。千辛万苦终于等到上主菜白汁意粉呢啲咁平平庸庸既一碟野,都可以烂食到衰过屋企工人煮,算啦 唔叫都叫左,唔通浪费咩,唯有期
未试过咁差体验
打开门做生意 成角班围威喂倾计
挥左手劲耐无人理(明明有个肥妹仔侍应睇到望到)
Ok算,用既系电子餐牌 你可以定时update
辛辛苦苦叫到个侍应黎落单(系呀,讲紧你 带眼镜果个女侍应
重复左三四次都话听唔到 讲A佢答B
都算 仲要串串共咁话:你拣welcome drink先喇
汤呢,我地净系得蘑菇汤

上菜已经唔系快,餐厅人手多,客人唔多

千辛万苦终于等到上主菜
白汁意粉呢啲咁平平庸庸既一碟野,都可以烂食到衰过屋企工人煮,算啦 唔叫都叫左,唔通浪费咩,唯有期待下一碟既龙虾米多啦
等等等等等,嗯 一定因为要好好焗 所以先需时
终于等到,一放入口,又咸,所谓龙虾又梅(我知,几旧水 唔好期望太高,但你打得开门做生意,set dinner 加埋一收得八百几蚊,你都有啲良心呀)

到上甜品,所谓心太软
或者系我由细到大对心太软认知一定系流心热辣辣啦
但我又千等万等,等左好耐(过程中都系无执枱架),终于等到佢地上心太软
Oh my god, 第一次食到,等左十几分钟但系冻既心太软

最后八百几蚊埋单,番到屋企仲要因为佢地落太多芝士消化唔到,济到呕

想俾钱买难受既CHING可以不妨一试
但be fair, 八百几蚊 是但出去食一间 有services 既都好过喺到食。

不过有野样要赞番佢地既,就系餐具都仲算干净
价值$388既龙虾米多
冻到妈妈声既心太软配雪糕
2024-07-05
$422.4 (晚餐)
  • 无野值得推荐