2017-03-26
女朋友既朋友介绍,话连午餐都好好食既咁就要黎试下,究竟睇下系咪真系咁好味。一入到黎第一个感觉好舒服,好骨子见到个MENU就乜都想试下,咁就叫左个沙律黎开下胃先胡麻酱豆腐沙律酸酸味味,清清地,好开胃朝鲜酱鸡软骨食落同平时食开既烧汁好唔同,个汁系甜甜辣辣但感觉又唔似韩国菜,所以好深刻,正!冲绳南乳猪大肠煮其实有啲似面豉汤,加埋猪大肠(索哂味,够哂稔),重有蒟蒻系入面,好多重口感见到MENU话羽太,重要系刺身添足满好奇既我地又点可以唔试下食落去好有鱼味,重好爽口问过先知原来系石班,唔讲唔知原来都可以拎黎做刺身点埋个酸汁,又将佢提升到另一个层次极上刺身佢独特之处系唔洗点芥末食,系点盐花所有食材都好新鲜第一次食咁爽脆既带子,从来都未试过食完有咁幸褔既感觉牡丹花又鲜甜个拖罗重要系入口溶化,同啲鱼油亲吻咁,一吻难忘蟹肉蟹糕军舰,鲜鲜鲜鲜鲜!北海道海胆,食完一旧系好想食埋另一半个旧佢果种清甜,一食就知道点解佢值咁既价钱汁煮脑天个名够奇怪,但系食落一啲都唔奇怪点解咁讲,原来呢个部位系鱼头顶旧肉,平时无得食,系日本既师傅留返黎比自己食而家既人太识食肉质够稔身,好似卤肉咁入哂味又多鱼油,入口好满足茄子烧汁够
咁就要黎试下,究竟睇下系咪真系咁好味。
一入到黎第一个感觉好舒服,好骨子 见到个MENU就乜都想试下,咁就叫左个沙律黎开下胃先
胡麻酱豆腐沙律
酸酸味味,清清地,好开胃 朝鲜酱鸡软骨
食落同平时食开既烧汁好唔同,个汁系甜甜辣辣
但感觉又唔似韩国菜,所以好深刻,正!
足满好奇既我地又点可以唔试下
食落去好有鱼味,重好爽口
问过先知原来系石班,唔讲唔知原来都可以拎黎做刺身
点埋个酸汁,又将佢提升到另一个层次
佢独特之处系唔洗点芥末食,系点盐花
所有食材都好新鲜
第一次食咁爽脆既带子,从来都未试过食完有咁幸褔既感觉
牡丹花又鲜甜
个拖罗重要系入口溶化,同啲鱼油亲吻咁,一吻难忘
北海道海胆,食完一旧系好想食埋另一半个旧
佢果种清甜,一食就知道点解佢值咁既价钱 汁煮脑天
个名够奇怪,但系食落一啲都唔奇怪
而家既人太识食
肉质够稔身,好似卤肉咁入哂味
又多鱼油,入口好满足
汁够多!重觉得有啲多添
不过连埋茄子一齐食,完完全全平衡哂
不论卖相同口感都系一流
系我食相差啲
乜都唔洗加,烧完就咁食
够哂鲜味,好有贝壳鲜味
出奇地咁夹,除左炸香左既鹅肝,加埋好多菇汁既冬菇系咁样样
好创新