2022-08-26
非常推荐❗️特别推荐大家✅驰名酥皮蛋挞✅经典菠萝包✅正宗港式奶茶《驰名酥皮蛋挞》超级好食‼️‼️‼️新鲜焗出嚟嘅蛋挞d蛋劲滑🥚,焗得啱啱好,介乎起蛋浆啱啱凝固嘅一刻,超级滑溜之余👶🏻,又晶凝通透,有好香浓嘅蛋香,唔会太甜啱啱好🥧酥皮就超级松脆😍,咬落去jarp一声,呢度嘅酥皮同蛋浆简直系绝配调配到黄金比例,绝对系香港食过最好食嘅蛋挞😭💯💰$8《金奖菠萝油》超级好食‼️‼️‼️超正个包,劲松软🤤,唔怕肥嘅朋友绝对建议食菠萝油,牛油好香🧈,唔会过硬/过软,加埋一齐食将个菠萝包升华咗一个层次 另外,个菠萝包面嘅脆皮非常出色,焗到黄金色🏆,劲松化😭牛油嘅香,配合埋菠萝包本身外皮嘅松脆,加埋松软嘅面包,令人难以抗拒👍🏻💰$14💰$8 (唔想要牛油可以嗌菠萝包)《正宗港式奶茶》冻热都好饮🤎,奶味同茶味好平均,唔会有一样特别重味,系比较易入口,唔会有涩味😌奶茶配蛋挞➕菠萝油绝对系大自然定律,缺一不可😎💰$20 热💰$23 冻*祥兴蛋挞会keep住出炉🔥,咁唔好彩咁啱卖晒/比人留咗,都唔紧要,等阵就会有😌**依家买蛋挞有优惠,买半打有9️⃣折,买一打有8️⃣折📦 ***一时多人,一时就冇乜人,系攞飞排队,我哋星期六
特别推荐大家
超级好食‼️‼️‼️
💰$8
《金奖菠萝油》
超级好食‼️‼️‼️
另外,个菠萝包面嘅脆皮非常出色,焗到黄金色🏆,劲松化😭
💰$14
💰$8 (唔想要牛油可以嗌菠萝包)
《正宗港式奶茶》
奶茶配蛋挞➕菠萝油绝对系大自然定律,缺一不可😎
💰$20 热
💰$23 冻
**依家买蛋挞有优惠,买半打有9️⃣折,买一打有8️⃣折📦
***一时多人,一时就冇乜人,系攞飞排队,我哋星期六1300到,10分钟内就已经有位,不过接近两点就排晒长龙🤔
****常餐系好普通嘅常餐,唔值得特登叫😌