2024-06-24 2130 浏览
好少真系会评到咁差但sorry ,唔信你真系去试吓⋯⋯ 驰名烧鹅一般般啦,肉质都有啲柴,腌得有啲重味,食唔到鹅香。椒盐鲜鱿其实好难会唔好食,但系呢度完全无味,然后埋单同啲阿姐讲,个阿姐话唔啱你口味啫,不嬲都系咁做,系无味架~要自己点喼汁,咁我使鬼食椒盐鲜鱿嘅椒盐啊?咕噜肉又系,大排档食咕噜肉竟然系大失所望,你睇佢嘅色水都知麻麻,猪扒有雪气味,甜酸酱仲衰过买现成嘅酱捞落去咁,完全唔知个厨房做咩,完全冇镬气,衰过$28,2𩠌饭𠮶啲,系真心劣!个菜就正正常常好普通,自己喺屋企都煮到既味,可能仲好味啲,但系唔难食既。呢个泰式凤爪简直系呃钱之余又浪费quota,完全唔太识,得个死咸,系美极加胡椒嘅味,就叫泰式,系咪傻咗?啲青瓜腌到过晒龙!今餐饭系完全浪费金钱同quota
好少真系会评到咁差
但sorry ,唔信你真系去试吓⋯⋯

驰名烧鹅一般般啦,肉质都有啲柴,腌得有啲重味,食唔到鹅香。

今餐饭系完全浪费金钱同quota