2022-08-13 17 浏览
随着启德越来越多新楼落成餐厅嘅数目都有上升!食酸菜鱼嘅舖头都好似有几间,今次试吓呢间上咗一楼嘅舖头~人见人爱酸菜鱼(粉条)$246卖相称得上人见人爱🤣叫咗小辣觉得可以再辣啲,辣度有因应香港人口味调整~ 酸同麻嘅比重偏麻香~ 鱼肉分量足够,亦有莴笋同菇片川式口水鸡 $73大大的碟小小的鸡🤣 呢碟口水汁叫咗中辣,香中带辣同麻,吸引😍 鸡肉可以再入味啲,鸡皮好爽,偷偷地食埋🤣🤣🤣酸辣土豆丝 $68大大的碟多多的土豆丝🤣 普通嘅食材,但吸引你一啖又一啖食唔停😂 叫咗小辣唔系好辣,但反而特出咗酸味,加埋啲小炒镬气,出奇地令人上瘾🤤欲望酸梅 $28估唔到啲特饮咁大杯!早知叫辣少少反正有咁大杯饮品🤣🤣🤣 柠檬提升咗饮品嘅酸味,送辣嚟讲佢都几称职~餐厅空间感非常足够,坐得舒服😌

人见人爱酸菜鱼(粉条)$246

川式口水鸡 $73

酸辣土豆丝 $68

欲望酸梅 $28

餐厅空间感非常足够,坐得舒服😌