2018-06-21
第2次食sodam chicken,每次都好满意但上次未食到黄金咸蛋炸鸡,一直都谂住要再黎食过今次多啲人所以叫咗个3-4人既set ($788)黄金咸蛋炸鸡咬落每啖都食到咸蛋味由鸡皮至鸡肉都食到!十分惹味冇骨炸鸡肉质鲜嫩,一次过都食咗3旧~蜜糖蒜香焗鸡鸡肉表头个皮焗到金黄色,仲沾上蜜糖汁🍯十分吸引,食落似系炸既,但呢款比咸蛋炸鸡肉质实同干少少,但味道好足,蜜糖同蒜香味都好食得岀凯撒沙律菜几新鲜,但如果唔系跟餐唔会点菜墨鱼仔辣炒年糕 呢个味道好正,完全系香港人口味!韩式酱汁带少少既辣味,每块年糕,鱼块都沾满啲汁。年糕烟烟韧韧,好有咬口!紫菜薯条紫菜粉洒系上面,薯条好似食落特别脆咁。应该话薯条本身已经炸得好脆,又唔会好快冧。千岛加勒比薄饼 有蟹柳,粟米,火腿,千岛酱。pizza 用咗脆身饼底,感觉上比厚果啲冇咁易食滞。pizza几过瘾,甜甜地几清新。
蜜糖蒜香焗鸡
蜜糖蒜香焗鸡
凯撒沙律
菜几新鲜,但如果唔系跟餐唔会点菜
凯撒沙律
墨鱼仔辣炒年糕