2017-10-28
星期六下午二时半后一带简直系饿鬼地狱,八九成食店都休息。食开个几间都收左。人丁单薄😩行去左去英发念住求其食个餐顶下肚,入到去人气顶盛😬😬,地方清洁干爽餐牌够晒选择,大把卡位!入去见到个餐牌有一刻呆左⋯仲有21蚊茶餐,鸡髀沙律都系$25心大心细谂左一阵,叫左个午餐凉瓜牛肉饭,冻奶茶⋯⋯$32加两蚊冻饮。奶茶够滑够茶味原本谂住普通食个饭唔会相机食先,点知食食吓心谂咁嘅时势都仲有咁合理价钱,决定赞扬下佢。所以张相嘅饭,已经食咗三份一味道不错,凉瓜发苦,饭是原粒软硬适中仲有饭味,质量水平以上。😩😩大佬啊$32咋!比着好多其他餐厅早就用咗碎米一系太硬一系太湿嘅饭!之后听到员工客人讲餐牌上加1蚊,其实加多小小都好合理呀!我相信老板嘅宗旨系为街坊服务所以真系值得表扬!面懵懵走去同老板娘讲左句多谢🙏
之后听到员工客人讲餐牌上加1蚊,其实加多小小都好合理呀!