2018-03-17 90 浏览
忙完一日,去食个放题最好不过。今次黎呢到试下!入到去,都几阔落,好多人黎,可见都几受欢迎。之后更加系爆场tim!劲呀!野饮仼拎,而枱面上都有小食,有凤爪、酸萝卜同螺肉,非常好开胃。我地太肚饿都逼不及待要即刻叫野食。一开头,当然不可以少左刺身,种类繁多,我都每样都叫啲。全部都好新鲜。最欣赏嘅系佢啲虾。觉得好鲜甜爽口。三文鱼切法非常好,厚度适中。鲍片系另一款我比较中意食,因为好有咬口。其他就不过不失啦!之后就到呢个寿喜烧。材料好丰富,汤底好鲜甜。肥牛真系好正😆😍另外,仲有好多蔬菜同菇系入面,索左啲汤,真系好香呀。牛!我最中意食牛!所以去到边都叫牛!略嫌多左小小肥肉。但好稔好香好入味。除左用洋葱去炒外,仲有薯仔!我好中意食薯仔。芝蔴炸鸡翼好香!唔油!肉质好滑,外皮就脆卜卜!好味呀!食完后朋友仲叫多几次!虾系我最中意嘅!呢到嘅虾烧得好香!肉质好滑,味道鲜甜。有竹签督住好方便食。唔需要仼何调味料已劲好食。榴连炸弹,我去到边间放题都一定会叫。因为我系极爱食榴连。呢个略嫌甜左小小,但冇抢到榴连味,几好。外脆内流心,又烟烟韧韧,好食呀。炒通菜,系食完一堆肉呀,炸野之后,黎啲菜几好。我觉得有点咸,但朋友
忙完一日,去食个放题最好不过。今次黎呢到试下!

前菜
鱼生
寿喜烧

炒通菜,系食完一堆肉呀,炸野之后,黎啲菜几好。我觉得有点咸,但朋友觉得岩岩好。
烧菠萝
最后,烧菠萝,又系必点,多汁,甜甜的,帮我消消济!
外面有雪糕柜,之前叫定,攞张纸仔岀去换就可以了。
食物质素都不错,人头涌涌,好多人黎食。最岩情侣拍拖,朋友聚会啦!
鱼生
寿喜烧