2011-10-26 19 浏览
难得今日成班friend放假,梗系出街一齐食个lunch然后再去踩单车!!!成班friend都系将军澳友,又唔想出到去唔知食咩好~所以决定留系将军澳食lunch~由于大部分朋友都系住厚德同东港城附近,最后决定去东港城间夏面馆食饭!!!去到门口,好彩未到食饭时间,所以一去到就顺利有位~入到去坐低,望下个餐牌,都几多LUNCH SET选择,由于我地太多人,所以午餐餐牌上面o既餐只有2个冇叫!!!原来午餐好丰富,有一个小食,主菜,一碗白饭同饮品~!除左套餐我地仲叫多左2笼小笼包、1笼蟹粉小笼包同一碗排骨担担面。赛螃蟹小食:凉伴茄子蟹粉小笼包,好重蟹味,o岩晒我D爱蟹之人~一大班人食饭最开心莫过于可以叫到一台都系野食~!排骨担担面整体食物味道ok,好友话见到我地食o既担担面有劣评,但系成班friend一致认为个面都几好味丫,而且排骨炸得好脆!!!食饱饱就一齐出发踩单车,超开心o既一日

去到门口,好彩未到食饭时间,所以一去到就顺利有位~

原来午餐好丰富,有一个小食,主菜,一碗白饭同饮品~!
赛螃蟹
小食:凉伴茄子
蟹粉小笼包,好重蟹味,o岩晒我D爱蟹之人~
一大班人食饭最开心莫过于可以叫到一台都系野食~!
排骨担担面

食饱饱就一齐出发踩单车,超开心o既一日
2011-10-24