2023-08-04
观塘上班一族有福喇!lunch / 收工可以过嚟食饭,仲可以同猫猫玩!🐱今次我同同事系lunch time时段玩,喵家空间店内设计为日式和风风格,舖满日式榻榻米,环境令人感到舒适,有亭园景打卡位,猫猫们亦都好亲人,目测有20只以上猫猫🐱系店中,可以同佢哋玩之余,仲可以系店内买罐罐喂佢哋食,可以容形呢度为人猫幸福之地。店员都好nice,而且注重店内清洁,当我哋用完餐之后就会即刻清理好,等我哋可以安心同猫猫玩!😍店内会有商务午餐 $138, 一份午餐+饮品+60mins 同猫咪培养感情!商务午餐X 3份,分吃别点咗 鲭鱼定食、日式叉烧乌冬、猪软骨乌冬,呢度嘅食物质素都唔差㗎,套餐会包一杯饮品,而且可以拣雪柜入面嘅饮品!鲭鱼定食+台湾番石榴柠檬绿茶今次我就拣咗鲭鱼定食+台湾番石榴柠檬绿茶,鲭鱼外皮酥脆、肉质紧密,系上面再洒上柠檬汁,提升鱼肉清新感,更加美味。而定食系跟紫菜珍珠米,超香又有口感,赞!👍🏻番石榴柠檬绿茶出产自台湾,番石榴味道独特又香甜,超好饮!🩷因为都几多人会去,所以如果想lunch time /假期去玩猫猫,记得打电话去预约时间啦!真心系度玩猫猫+食饭真系好舒服,一定会再去!!
鲭鱼定食+台湾番石榴柠檬绿茶
因为都几多人会去,所以如果想lunch time /假期去玩猫猫,记得打电话去预约时间啦!真心系度玩猫猫+食饭真系好舒服,一定会再去!!!😍