2021-06-29
今年都好兴呢一种来自台湾嘅古早味蛋糕!🥳🥳🥳见佢哋喺元朗千色开咗一间!🧐🧐又唔使点排队咁就梗系孝敬下我屋企两老啦!✌🏻 因为通常呢一种古早味面面蛋糕都唔会有额外嘅忌廉!🥧☕️ 相对比较健康适合一家大细😝一齐食老人家又食得小朋友又食得!☺️💪🏻所以我就买咗一个原味嘅原个古早味🥧($55)同埋两件细细件系朱古力🍫味($15)同埋伯爵茶口味嘅小蛋糕🍰($15)🥧!我屋企人对于呢个完美古祖味蛋糕表示佢哋好钟意!佢哋形容到个估早味蛋糕系动L动L!软绵绵好似食紧软芝士嘅口感!又配有蛋糕嘅松软而且好香鸡蛋味!啱晒老人家因为唔会好甜!就算我哋一晚食唔晒第二朝都仍然好松软唔会话变硬咗!至于伯爵茶口味呢就系我食嘅,未打开包装已经闻到𠮶阵伯爵茶花香味道!蛋糕都够湿润唔会太干配埋一杯咖啡简直系下午茶嘅精选!🥧☕️朱古力味小蛋糕就俾小朋友食咗!朱古力口味蛋糕入边仲有少少嘅朱古力粒粒增加口感层次丰富!🥰总结来讲佢哋嘅古早味蛋糕口味选择亦都好多😉,每日新鲜出炉性价比都唔低🥧🥧🥧
今年都好兴呢一种来自台湾嘅古早味蛋糕!🥳🥳🥳
见佢哋喺元朗千色开咗一间!🧐🧐
又唔使点排队咁就梗系孝敬下我屋企两老啦!✌🏻
因为通常呢一种古早味面面蛋糕都唔会有额外嘅忌廉!🥧☕️
所以我就买咗一个原味嘅原个古早味🥧($55)
我屋企人对于呢个完美古祖味蛋糕表示佢哋好钟意!