2024-05-03
最近有朋友推介我去尖沙咀嘅新咖啡店——「CAFEMCM」店内提供嚟自世界各地嘅优质咖啡豆、挂耳包同埋其他相关产品🌍☕。在尖沙咀新开嘅咖啡店,一定要去支持下啊💪👏 店铺logo设计得好新颖🆕🎨,Café用咗橙色做主调,加上高贵嘅金色字体,满满嘅高贵、活力同正能量♥🔥 连咖啡店主题色都用咗橙色,仲有一个有复古味极重嘅橙色邮筒,唔知可唔可以寄信呢?🔶🕰。嚟到当然要试试咖啡!最重要一定要叫返杯招牌连咖啡师推介嘅招牌咖啡——橘子回忆(Memory)!即系香浓咖啡加入新鲜橘子果酱泥,酸甜味开胃,饮完人都精神爽利🍊😍👌 整体嚟讲,呢间CAFEMCM无论系咖啡质素定系环境氛围都唔错!地点方便,就喺美丽华广场一期地面近弥敦道嘅入口,非常适合顺路买完就走🛋👭🍹。CAFEMCM(尖沙咀)回顾率:9/10🌟食物质数:9/10🌟环境:9/10🌟服务:9/10🌟地址:尖沙咀弥敦道132号美丽华广场一期地面LG-D期间限定店(近弥敦道嘅入口)
在尖沙咀新开嘅咖啡店,一定要去支持下啊💪👏
嚟到当然要试试咖啡!
CAFEMCM(尖沙咀)
回顾率:9/10🌟
食物质数:9/10🌟