由于未系好肚饿,所以分开叫左3样美食新出的Kitkat酥皮朱古力批,经典鱼柳包,Mcafe海盐焦糖燕麦咖啡✨️-- -- -- -- -- -- KitKat酥皮朱古力批✨️ $10身为朱古力第一爱好者♥️无可能唔叫!留意返佢个名叫《酥皮朱古力批》,入面就好似食紧朱古力酥咁。一咬就明显感受到层层分明的酥皮👍好正!咬到中间开始感受到暖暖的Katkit朱古力酱,满满口腔都俾朱古力包围😍😍好幸福 温馨提示:热食更滋味👍-- -- -- -- -- -- 经典回忆鱼柳包✨️$13细个成日食,平滑软软的面包,完整的芝士,脆边的炸鱼柳,配上微酸的青瓜沙律酱,美味依然👍-- -- -- -- -- -- Mcafe岩盐焦糖燕麦咖啡✨️ $38香浓嘅咖啡豆香,配上啖啖粒粒燕麦,十分有咬口,焦糖味唔算太甜(因为叫了少甜),刚刚好的甜度.但岩盐味唔太感觉到 ,整杯味道同口感都不错,下次再到Mcafe都会叫呢杯
由于未系好肚饿,所以分开叫左3样美食
KitKat酥皮朱古力批✨️ $10

经典回忆鱼柳包✨️$13

Mcafe岩盐焦糖燕麦咖啡✨️ $38

香浓嘅咖啡豆香,配上啖啖粒粒燕麦,十分有咬口,
焦糖味唔算太甜(因为叫了少甜),刚刚好的甜度.

• KitKat酥皮朱古力批