第三次系呢到食饭, 之前亦post 左一次食评但系揾唔返, 点解 今日同个老死系到食个 Tea , 平均也只是 $24 - $28 好抵食 其实我真系几挂住佢地既心太软架, 而套餐加多十蚊就可以食到, 真系开心死 老死 : 西冷牛挂拼饭 $28 : 友人狠狠地把牛扒分开, 大啖大啖地送人入口, 还说"大件夹抵食"呢 小女子 : 芝士火腿三文治 $24 : 由于今晚要食餐劲野, 所以要留力, 食点轻盈野 ..... ... 香脆面包芝士亦微溶, 正常野, 但 配菜不知是什么, 湿湿的, 无食 伙记一收碟已即上甜品 : 二个心太软放在眼前, 阵阵朱古力香 , 与老死急不及地切开.. .. 香脆外皮, 朱古力一 涌而出, 忘记了要拍照, 真是十分赞, 只恨份量太细, 可否做个 Jumbo size 呢

伙记一收碟已即上甜品 :

甜品好好味 ~