2017-07-18
我系前几日已经订左10位。今日一去到就可以入座,佢地就俾左一间大房我地,任我地玩到几疯都得。我地一坐低就开始叫野食,佢地嚟野都嚟得几快,生野一嚟到就帮我地开炉俾我地烧野,完全唔会晒食客时间。人手又充足,好快就收左我地食完嘅野,服务态度都几好,生日个个仲会有神秘礼物送俾佢,就算有蛋糕食都唔会赶你走,等你开开心心食埋先。啲野食好好味,我地叫左生蚝、拖罗、元贝、鹅肝、青口等等,啲生蚝、拖罗同长脚蟹好新鲜,啲菜式选择都好多,除左一般放题有嘅日式菜外,仲会有泰国菜:有生虾、鸡丝粉卷、虾饼、鱼饼等,仲要大部分叫左嘅都有嚟齐。我地几个食完之后都话下次大时大节都会再嚟。佢地仲话呢到有蒸气火锅,我谂我地下次会嚟试下呢个蒸气火锅。