2011-04-19 77 浏览
今日要出外工作. 早了点黎到, 很多人阿. ~ 还有点嘈系因好多家庭来吃. 讲野声好大声. 今日因早了.还是午饭时间. 很多人都只叫午饭套餐26蚊.个几款. 因太大碟. 我冇叫. 又.不想吃饭. 点了,食评弹过的云吞. 原来每个人口味不一样. 的. 还是店主改了材料, 菜肉云吞: 很大碗. 1个人食唔哂. 有成八九只. 仲要大大只. 厚皮的,但我好鬼钟意个粉皮. 咬下去.都唔似之前食评人所讲. 大旧肥猪肉,.点解咁大出入. 我见到每只内都好多菜.. 系白菜仔. 猪肉都有.不过唔肥. 系瘦的. 肉质比较实. 口感就麻麻地. 温度好热. 食左好耐都好鬼热. 吹左好耐都唔暖. 炸银丝卷:炸过火,可以唔洗炸咁耐. 个底明显少浓. 上枱没有多油现象的. 好食的. 但很热气. 外很脆. 内软熟. 仲分开放了练奶. 一样啦. 叫左杯冻豆浆,味道冇乜加糖. 豆味淡口. 都好钟意.健康d. 饮多d 对肠状功能也好. 今日可能是中午12时许. 地下, 有食物残物. 冇人清洁。地下今日唔系咁干净, d阿姐好快手. 老板好好笑容. 呢餐好饱. ~不过还是觉得昨天的粢饭好吃. ^^
今日要出外工作. 早了点黎到, 很多人阿. ~ 还有点嘈
系因好多家庭来吃.

讲野声好大声.

今日因早了.还是午饭时间.
食评弹过的云吞.
原来每个人口味不一样. 的. 还是店主改了材料,

菜肉云吞:

温度好热. 食左好耐都好鬼热. 吹左好耐都唔暖.

炸银丝卷:
好食的. 但很热气. 外很脆. 内软熟. 仲分开放了练奶.

饮多d 对肠状功能也好.

今日可能是中午12时许. 地下, 有食物残物. 冇人清洁。
地下今日唔系咁干净, d阿姐好快手. 老板好好笑容.

呢餐好饱. ~

不过还是觉得昨天的粢饭好吃. ^^