2013-10-02 65 浏览
八王子拉面,某一段时间我十分钟意黎依到食,佢既芝士拉面同埋炸枝豆春卷令我一想起食拉面都会黎依到,可惜,今次团购的拉面,令我失望左一半!因为团购就到期,所以今日系假期就黎食埋佢,之前见到佢既MENU上已经冇左枝豆春卷,有小小失望,于是今日黎到就点左牛骨汤拉面,烧芝士拉面,蕃茄沙津同埋炸墨鱼咀蕃茄沙津适中既冻,不过未到冰,配埋芝麻酱食,好开胃,蕃茄好甜!牛骨汤拉面,牛骨汤味好浓郁,面挂汤,唔太淋,不过汤底略嫌多油!烧芝士拉面,芝士溶系拉面上食落去啖啖都有芝士,但系汤底就好淡好稀,所谓浓猪骨汤味一d都唔觉有~豚肉有略火炙过,唔算太鞋,都几好食!系衰在个汤,而且依个面煮得有小小淋,,炸墨鱼咀,唔太脆……小小咸……咁啰……总括黎讲,除左老公点既牛骨汤拉面个牛骨汤仲好味之外,其他都有点下降质素既感觉……系因为团购吗?btw,而家拉面店到到都开好多,如果再系咁.相信团购都保唔住~
八王子拉面,某一段时间我十分钟意黎依到食,
佢既芝士拉面同埋炸枝豆春卷令我一想起食拉面都会黎依到,
可惜,今次团购的拉面,令我失望左一半!

因为团购就到期,所以今日系假期就黎食埋佢,
之前见到佢既MENU上已经冇左枝豆春卷,有小小失望,
炸墨鱼咀,唔太脆……小小咸……咁啰……

午餐
用餐优惠