呢排都经常帮衬呢家店而今晚嘅经验极差😠😠😠今晚点左两碗相同口味嘅饺子,系我地至爱嘅----帆立贝饺+黑松露饺当我食到第3只饺时一咬开发现俾错左韮菜饺🤔,于是自然同身旁嘅女收银职员反映,点知佢好不屑咁望左一眼就叫我「你睇下有无虾先啦!」 哗,呢个系咩回应?!?!🫣🫣🫣大佬!我叫嘅系帆立贝饺+黑松露饺,但呢粒一眼睇都知唔系啦,唔关有虾定无虾事,但个女职员嘅表情好似以为我呃佢咁。讲真,都食左咁多次,熟客啦,呃你做乜呢?!然后一句「唔好意思」都无,仍然系一副不屑嘅样。至于我同行嘅家人果碗,就俾错左5只帆立贝饺+3只黑松露饺,而当中5只帆立贝饺入面有4只都系爆开左嘅🤨😨🫣,d材料漏晒喺d汤入面.....🫣🫣🫣🫣讲真,我之前真心觉得呢间舖嘅饺子做得唔错,仲不时推介亲友去试,连打边炉都会去果度买生饺返屋企整。但经过今晚呢餐,我真系会认真考虑以后都唔再帮衬,原因唔系因为d饺子难食,而系个别女职员嘅服务态度有好大改善空间(我唔知果位系咪老板,最好唔系,果位女职员都唔系第一次黑口黑面,但今次真系踩晒我嘅底线!!!😠😠😠),令客人食完都一吐气!🤢🤢🤢🤢🤢
呢排都经常帮衬呢家店
而今晚嘅经验极差😠😠😠