2019-02-02 144 浏览
今日返工放lunch 赶时间,见呢间入面坐唔满人,应该整外卖会快啲,所以就去同同事叫左外卖谂住快啲返去做野。一入去个收银就好大声咁问要咩呀,咁咪照讲啰,点知佢就好鬼串咁话讲咁快边个听呀!心谂:未准备好又系度问系咩玩法!之后佢计完问返先讲原来外卖每份贵两蚊,出面既menu 完全冇讲过,真心嬲!以为咁就完?等左10分钟终于拎盒野出黎,点知得我同事个饭,少左我个个,然后个收银闹完个店员,个店员慢条斯理咁行返去厨房,完全冇谂过同我讲返发生咩事,讲句sorry 都好😡最后等左总共半个钟 终于有野食🤦🏽‍♂️呢啲服务态度真系难以接受。讲返啲野食啦,其实块猪煎得唔错,可惜本身块猪既质素麻麻,令到食落去都几难咬🤦🏽‍♂️然后啲饭煮到一旧旧,硬硬地咁,就算个汁唔错都搞到成个饭麻麻地,所以真系可一不可再!

洋葱猪火腿饭

30 分钟 (外卖自取)