2023-09-06
📍铜锣湾 去滚小女子见得世面少,好少听到餐厅有得包房同有得唱K,仲要对住大大个海景🌊 听员工讲好多明星都会嚟包房食野,连mirror 都有嚟过🥹 餐厅仲设有露台,食食下野过嚟吹下风啤一啤都仲得🍻 员工非常贴心,打边炉一开头见我哋饮紧汤会较细个火,开始放食材嘅时候会较返大个火🔥 餐厅装修亦具备特色,好多霓虹灯牌做打卡📷原个椰子鸡汤 $268店员即场倒入椰子水同放鸡件入去煮! 见椰子入面仲有啲椰肉仲会刮埋啲肉加入个汤😍 个汤超足料,除咗椰子水,椰肉同鸡,仲有马蹄同竹笙,饮落清甜顺滑🤤 一个人都饮咗几碗👍🏻 娃娃菜 $55加埋落椰子鸡汤超夹! 落菜煮令到个汤再多啲甜味冰豆腐 $72香浓豆味,用嚟索汤一流黑松露饺 $68好香黑松露味😚 个饺用黑松露,猪肉同虾包,每个饺都有原只虾喺入面🦐安格斯肥牛 (120g) $168油花分布平均,牛味好足😍 必嗌缤纷鲜果凉粉锅 $108中间放咗干冰,所以一上菜有阵白烟飘过,打卡一流😂 除咗有凉粉同花奶,仲有几款生果,分别有火龙果,芒果同西瓜,全部都食得出系新鲜同甜🍉 水果表面洒咗啲椰丝,如果唔够佢都有比额外椰丝同红豆自行加料😝
原个椰子鸡汤 $268
娃娃菜 $55
加埋落椰子鸡汤超夹! 落菜煮令到个汤再多啲甜味
冰豆腐 $72
香浓豆味,用嚟索汤一流
黑松露饺 $68
安格斯肥牛 (120g) $168
油花分布平均,牛味好足😍 必嗌
缤纷鲜果凉粉锅 $108