2023-08-21 21 浏览
今次食d 特别嘅。犹太餐😋Kosher cuisine 朋友问有冇新野想试,我话今次不如试下食犹太餐,所以就拣咗去尖东呢间好正宗嘅犹太餐厅食晚饭。Mezze Platter $128呢个platter 有2块犹太bread, 加3 款酱汁,同埋冷盘茄子,三款酱汁有两款应该系乳酪做底,一款小小辣,另外一款冇辣,而另外鲜红色𠮶个酱汁,初初以为好辣,原来一啲都唔辣,仲好好味,食落有啲似蕃茄嘅口感,用嚟点佢𠮶个热辣辣嘅犹太包,好香,好好味,另外个冷茄子,小小辣,但系个酱汁掩到好好味,食完呢个Platter 都有小小饱。Moroccan Beef Cigars $126又似雪加又似春卷,里边啖啖牛肉,春卷好香好脆,第一次食牛肉春卷,好特别,好味道,呢个一定要试。BBQ Chicken In Skewers + Steam Rice $278🍖 2串鸡肉串,烧到啱啱好,外皮少少脆,肉质好Juicy,好鲜嫩,配埋个白饭好味。**呢间餐厅好大间,装修得都几好,想试吓啲特别嘅体验可以嚟呢度食下我想👍
今次食d 特别嘅。犹太餐😋Kosher cuisine

Mezze Platter $128

Moroccan Beef Cigars $126