2019-02-24 517 浏览
今日屋企人小小, 嗌Pizza先, 简单拣个”2-3人普通批套餐”, 大概11点半online order, 大概12点半就送到了(劲快a), 而且我写左个remark交收地点, pizza哥哥完全准确地黎到指定地点👍🏻.•指定松厚批(普通批) x 1 - 烤鸡至尊+ 芝心批食Pizza Hut出品嘅批如果唔拣芝心/芝脆系无咁好食的, 芝心好香口感软绵绵, 铺满鸡肉粒、蘑菇、红椒、菠萝、蕃茄酱, 当然唔少得芝士吧, 整体足料好味热辣辣, 一打开盒个pizza料无四围飞非常好.•指定意粉 / 小食 X 1 - 小食拼盘一盒四款小食有意式迷你肠, 惹味原味鸡翼, 香脆薯格, 酱烧猪仔骨, 都系热架! 其中猪仔骨好多酱啲肉好易离骨食落肉质系鲜嫩的, 份量OK.•蘑菇忌廉鸡汤 x 2够哂浓, 都几多蘑菇同鸡粒.•海鲜千层阔条面Pizza Hut最好味嘅野食其实系千层阔条面呢😋. •薯蓉刚刚焗起就即刻送黎嘅薯蓉, 口感好幼滑, 仲有大量烟肉粒增加口感同味道.•张单写住石门店我先知道原来石门开左Pizza Hut🤣.

指定松厚批(普通批) x 1 - 烤鸡至尊+ 芝心批
烤鸡至尊芝心批

指定意粉 / 小食 X 1 - 小食拼盘
小食拼盘

蘑菇忌廉鸡汤 x 2
忌廉鸡粒蘑菇汤

够哂浓, 都几多蘑菇同鸡粒.

海鲜千层阔条面

Pizza Hut最好味嘅野食其实系千层阔条面呢😋.

薯蓉

张单写住石门店我先知道原来石门开左Pizza Hut🤣.
2019-02-20
烤鸡至尊芝心批