(非会员)
自从8月8号去完后上两星期又再去多次试下今次我地一行四人 谂住坐"咖"位 可以舒服下点知排队由7点几8点等到9点半先入到 点解可以咁利害架之后终于入到去 就马上点野饮先 {杯西瓜奶又几好饮wo}然后点左各款寿司 今次真系唔讲得笑 点左好多上次无试过既野唔讲普通馒鱼寿司 多春鱼寿司 三文鱼寿司同幼条甜虾寿司果d啦濑尿虾寿司:虾身僵直而无味 有一阵怪味海哲寿司: 我第一人勇敢食先 老实一句 我真系差d食佢食到哽到 真系果一刻好惊有咩事 牙力唔够好既老人家 and 喉咙唔够大既千奇唔好试班cake:我两位朋友各食1件 咬两口然后入厕所吐了 可想而之...蟹子寿司:心谂依d普通野无咩事会发生既 点解一食 激咸蟹子同超湿紫菜加强版?服务方面 有位肥哥哥仔 眼见佢系我地旁边行行下又同d客倾计我地就叫佢帮我地拎个wasabi啦 点知讲左3.4次都当我地无到 好唔开心 最后 我发觉都系下午去明将好 因为系晚市我终于见到..各位人兄所讲既超脏寿司盖 上面痴住既料唔系属于佢盖住果旧寿司可能系晚市太多人 好难清洁干净啦 好难怪得佢地既顺带一提 我上星期食完后即晚入急症 因为
自从8月8号去完后上两星期又再去多次试下
今次我地一行四人 谂住坐"咖"位 可以舒服下
点知排队由7点几8点等到9点半先入到 点解可以咁利害架

之后终于入到去 就马上点野饮先 {杯西瓜奶又几好饮wo}
然后点左各款寿司 今次真系唔讲得笑 点左好多上次无试过既野
濑尿虾寿司:虾身僵直而无味 有一阵怪味

服务方面 有位肥哥哥仔 眼见佢系我地旁边行行下又同d客倾计

最后 我发觉都系下午去明将好 因为系晚市我终于见到..
可能系晚市太多人 好难清洁干净啦 好难怪得佢地既

顺带一提 我上星期食完后即晚入急症 因为吃了不清洁的食物..
试埋依次 我谂以后都系去番正常既寿司店食寿司好了
  • 煎茶.西瓜牛奶.多春鱼寿司.馒鱼寿司