2022-09-18 1151 浏览
一直都想来呢间餐厅,喺我屋企附近以前经过即兴上嚟都冇位或者休息,今次终于早一日订位,有planning 万无一失✌️果然无黎错✌️cafe环境舒服🏠是我喜爱的😍食物质素都唔错👍意粉软硬适中👍味道唔会太浓健康之选😋我今次系黎食午餐两位加埋二百几合理价👍,我老公点左牛油果烟三文鱼忌廉意粉+茉莉绿茶,我就点蕃茄忌廉蟹肉意粉+咖啡,两个餐都几好味,本来牛油果三文鱼都是我的至爱,但系呢度我比较喜欢个蕃茄🍅忌廉蟹肉意粉的味道多啲。我哋仲加$38要左件无花果卷蛋🍰估唔到有成个无花果系里面,佢话系今日新鲜做的好味😋,侍应嘅服务态度非常之好,有问有答 ,咁方便我一定会再黎。大家想嚟嘅话,要留意开放时间🕰,我以前经过想即兴,都唔啱时间😅

2022-09-18