2008-11-27 5 浏览
之前成日食越南o野, 今次食间fusion得o黎又贵价d o既, 即管睇吓佢掂唔掂先. 椰子虾干柚子沙律- 一整碗新鲜柚子肉, 好fruity同juicy ar, 沾上大量的脆脆花生粒同虾干仔, 好香甜惹味的fresh沙律, 必试推介.煎猪颈肉(配烧汁)- 煎得颇香, 唔会太干, 依然能保留肉汁, 以生菜包著配上烧汁, 不错之选.牛油果软壳蟹米纸卷- 这里的米纸卷偏厚, 似肠粉多d, 软壳蟹炸得好脆口, 而且好多肉同膏呢!!!! 配上牛油果, 是错了的配塔, 不过...........佢夹埋片薄荷叶, 好重味, 我受不了, 拎走咗就好好味la~~玫瑰 + 荔枝+ 苹果沙冰- 平时食o野都唔会叫o野饮, 但系有买一送一优惠又好似好抵gum wor. 不过两杯饮品必需一样.成杯饮品我只饮到荔枝味, 而且冰粒颇粗, 饮得太快会头痛lei.........环境唔错, 会有舒适的sofa卡位, 是难得的有格调越南馆, 有一个蛓了"I am new" name tag的新人, 有d傻更更gum, 但好有笑容呢.可能有人请la, 又真系好唔错wor~~~~

可能有人请la, 又真系好唔错wor~~~~
好fresh的柚子沙律ar~~~
OK的煎猪颈肉
牛油果软壳蟹米纸卷
得荔枝味ge
好fresh的柚子沙律ar~~~
牛油果软壳蟹米纸卷
  • 椰子虾干柚子沙律