2023-11-01 35 浏览
为庆祝细佬入到大学,一定要庆祝一下,食返餐好,黎到天后既虎啸,细佬唔钟意食咁多味精,揾到呢间岩晒佢心意,我地一早约好一齐黎,环境上好寛敝,好有酒楼既意境,呢度有一个餐好吸引,就系罕有法国蓝龙虾海鲜蒸气刺身套餐,都只系$588,入面既套餐超多野食,最后仲有甜品,因为食物太多,所以随机抽几款简单介绍下!呢一盘刺身头盘好多刺身,佢既卖相好吸睛,好精美,有7种刺身咁多,整体既味道都好好食,全部都好新鲜,我地都食得好滋味,新鲜野菜盛合呢个就系全新都素食为主,入面有菇同秋葵等等,好爽口,秋葵好有口感又清爽,真系好好食,法国蓝龙虾就系呢个餐既主题,所以一定要讲讲,呢个主题套餐既龙虾既肉质好松软,加上一点酱油仲更加好食,再加上份量十足,就算每人食少少都好满足,日式京葱酱油配阿波尾鸡既鸡肉真系好香,加埋京葱酱油真系无得阵,每旧鸡肉都好嫩滑,份量都比得好足!