自从认识到哩间咖啡店之后,佢哋嘅咖啡就成为咗我嘅top 1 咖啡🥇只要一有机会经过,基本上都唔会考虑其他咖啡店😝今日假期又再经过,加上出咗新menu,当然唔会放过佢😌Chicken Pesto Toast ($80)当年第一次食青酱意粉,系好多年前喺朋友屋企食饭。以前净系识蕃茄酱 或者 忌廉酱,当第一次接触青酱嘅时候,觉得好新鲜😯我唔算系超级青酱迷,但系餐厅menu有的话,都会拣,因为有青酱嘅餐厅唔多。最近得知咖啡店出咗青酱鸡肉多士,已经好期待🥹,今日就去试一试😌除咗青酱鸡肉内馅,仲有蕃茄干 同 车打芝士。多士表面烘得好松脆,唔会食到成口损哂。满满嘅鸡肉,加上半溶芝士🥹,好正。但系车打芝士本身偏咸同浓味,青酱本身味道亦唔算太浓味,个青酱俾啲芝士浓味盖过咗。味道略为咸咗少少,食哂成份觉得有少少腻。Flat White (Oat Milk) ($35)每次黎 fineprint,基本上都系拣 flat white 或 latte,从来都无失望😌咖啡好香,豆偏向 nutty ,唔酸,加上奶打得好滑☕️去过唔同分店饮佢哋嘅咖啡,水准好稳定❤️推荐👍🏻👍🏻
只要一有机会经过,基本上都唔会考虑其他咖啡店😝
今日假期又再经过,加上出咗新menu,当然唔会放过佢😌

Chicken Pesto Toast ($80)

当年第一次食青酱意粉,系好多年前喺朋友屋企食饭。
除咗青酱鸡肉内馅,仲有蕃茄干 同 车打芝士。
多士表面烘得好松脆,唔会食到成口损哂。
满满嘅鸡肉,加上半溶芝士🥹,好正。
味道略为咸咗少少,食哂成份觉得有少少腻。

Flat White (Oat Milk) ($35)

咖啡好香,豆偏向 nutty ,唔酸,加上奶打得好滑☕️
去过唔同分店饮佢哋嘅咖啡,水准好稳定❤️
推荐👍🏻👍🏻