餐厅: 大都烤鴨
资讯:

2024-11-11 4035 浏览
其实已经喺OpenRice订位㗎啦,我都唔系好明点解佢仲系话我系收接待,我都想🥲由于小朋友超级钟意食片皮鸭,爸爸生日都专登揾间食片皮鸭嘅餐厅同爸爸庆祝生日。呢间餐厅呢已经食过第二次啦,今次喺OpenRice度订位好简单,其实你边谂到平日都系full House,好彩有订位咋。爸爸就食过好多次,佢话呢间系尖沙咀嚟讲呢系保持好好嘅水准啦,咁我哋对上食过一次都觉得好不错的。所以今次决定encore 🥰我今次试咗佢个二人餐,有头盘有片皮鸭有𠮶个炖鸭汤羹,有炒四季豆,有酱爆虾球,仲有小笼包同埋甜品埋单都系$800,系几抵食!仍然要讲吓啦,佢个片皮鸭系好高质嘅,个包皮热辣辣仲有好多配菜俾我哋拣,小朋友仲要食到舔舔脷添,不过呢今次我哋食过鸭汤羹呢就冇之前咁浓味,呢个呢就要complain 下😆不过总括嚟讲啦,其实都好好味😛

所以今次决定encore 🥰

不过总括嚟讲啦,其实都好好味😛
  • 大都烤鸭