2024-12-25 529 浏览
上年我哋系炑八庆祝圣诞假期,两个仔玩得好开心,所以今年圣诞都book咗位去食返餐韩烧~未开餐之前两个已经喺玩乐区玩!有波波池、滑梯、煮饭仔、软积木同埋好多玩具,我哋坐喺座位隔住玻璃睇,可以舒舒服服坐喺度烧肉🙌🏻终于有个安静舒适嘅用餐空间😂小朋友叫咗 #雪花满天飞全日早餐 同 #圣诞老人便当 🍱卖相可爱有营养,因为系儿童餐,所以味道唔会太过浓,感觉比较健康🔆鸡髀🍗炆得好腍,好好味🤤#炑八厚切五花肉 要慢慢烧,有专人烧,烧香㶶边好可口! #外裙肉 肉嫩鲜甜,好快熟,有入口即溶嘅感觉!配埋任添嘅前菜食,好Fresh,正!再食咗几次芝士粟米同蒸蛋!甜品方面叫咗 #圣诞花环雪糕窝夫 一家四口一齐食啱啱好🧇,外脆内软好香蛋味!🥰特饮 #欢乐圣诞树士多啤梨鲜奶 同 #圣诞老人朱古力特饮 打卡一流,大大杯share饮!