2024-12-14
一间充满韩国风情,里面嘅装修环境好有韩式氛围,主要用木系色调,配衬以干花装饰,整个空间都好似身处韩国咁。餐厅分为榻榻米区同埋普通座位区,适合不同喜好嘅客人,差啲以为自己去咗韩国🤭店员嘅服务态度都非常好,令人感到宾至如归。.🍲部队锅拉面 上枱用韩式金属锅,加分~汤底浓郁香辣,充满咗香辣味道,流哂口水🤤丰富的配料,锅底铺满切片年糕,洋葱、火腿片、德式香肠还有满满的青葱再盖上肉片、韩式拉面上面块半溶状态既芝士先系部队锅的灵魂💗.🍗辣味炸鸡件数都唔少,无雪藏味,下层仲有脆卜卜嘅薯条🍟一次过满足你两个愿望🤭外层炸粉唔厚,而且炸得松脆食落唔油腻,good.🧇伯爵茶布甸牛角包窝夫上枱嘅时候好靓仔😍牛角包内层松脆,内层软熟,仲有超动L既伯爵茶布甸,真系好好食😍.🍧开心果刨冰震撼了我眼睛👀外层刨冰已经满满开心果酱同nuts,一口一口食落去,内馅仲有开心果酱及大量开心果麻糬,真系2个人都食唔晒🤣.☕️肉桂朱古力咖啡 & 🥤肉桂苹果忌廉鲜奶肉桂味超香浓,忌廉鲜奶味道原来咁夹!岩哂喜欢肉桂的朋友仔喔~
🍲部队锅拉面
上枱用韩式金属锅,加分~
🍗辣味炸鸡
🧇伯爵茶布甸牛角包窝夫
🍧开心果刨冰
震撼了我眼睛👀
☕️肉桂朱古力咖啡 & 🥤肉桂苹果忌廉鲜奶
肉桂味超香浓,忌廉鲜奶味道原来咁夹!
岩哂喜欢肉桂的朋友仔喔~