餐厅: JOMO Kitchen & Health Hub
资讯:

2021-12-29 96 浏览
放假同女友去将军澳海滨长廊散步,黎咗呢度嘅JOMO偷得浮生半日闲。呢度分别有室内和户外嘅座位选择,我哋紧系坐系外面吹吹海风,品尝美食,再整翻杯嘢饮放下空。不过天气实在太写意太舒服喇!我哋坐系度影下相、倾下计,一个唔觉意就美妙咁渡过我哋嘅朝早。呢度大部分都系是素食,所以唔洗太担心要食肥。我哋就分别点咗个All Day Breakfast同埋Burger。All Day Breakfast - 一旧肉都无,但每一样食材都好新鲜,好适减肥/轻食嘅朋友仔。Burger - 味度都好食嘅,加上薯条系用红薯,系咸甜嘅味觉之间不知道就食哂成碟嘢。野饮方面我哋叫左一杯咖啡同passionfruit orange tonic。咖啡就中规中矩,唔算有特别惊喜。反而杯tonic有啲惊喜,值得一试。食完以上嘅嘢太饱,好可惜个肚无位再食佢哋嘅蛋糕⋯⋯唯有下次再次!

JOMO  All  Day  Breakfast
2021-12-27
$200 (早餐)
JOMO  All  Day  Breakfast