2022-04-21
复活节同屋企人食返餐好既~想去睇下小动物, 又可以行下小店~去左d2 place salted pig~Grilled Prawn & Avocado Salad 非常丰富, 有牛油果, 芒果, 大虾, 个酱系甜辣沙律酱, 好特别, 有D似泰国菜口味Crispy pork knuckle 德国咸猪手, 配酸菜, 烤薯。猪手炸到好似乳猪皮咁, 好脆口, 又有一层薄薄的肥肉, 非常出色! 唔够食, 再ENCORE多只, 酸菜比我地改做炸薯条。Sausage Around the World 肠游世界拼盘。有最普遍既德国香肠, 鸡肉芝士肠, 奥地利烟熏芝士肠, 斯洛文尼亚香肠, 南非香肠, 同埋烟熏牛肉肠。个人认为都系德国香肠最岩本地人口味。Beer Battered Fish & Chips经典英式炸鱼薯条, 鱼柳炸到外脆内嫰, 薯条有少少重味左D。Seafood Paella西班牙海鲜炒饭, D饭炒到一粒粒够干身, 仲有虾,蚬,青口,鱿鱼,辣肉肠, 鸡肉。Spaghetti Vongole蒜辣榄油大蚬意粉, 略为辣左少少, 麻左条脷未能细味意粉既蒜味。个辣度调整一下会好D。我地黎果阵只
Beer Battered Fish & Chips
Seafood Paella
Spaghetti Vongole
我地黎果阵只有2/3台, 食食下已经FULL HOUSE。STAFF服务态度好, 环境坐得几好~ 我已经想再ENCORE只猪手了!!