2022-10-15
味道同颜值都多赞嘅HAND3AG 原来开到嚟观塘开源道!定位冇变都系健康与邪恶并重,grab n go嚟讲系方便嘅!见爆馅三文治外卖用锡热保温袋好贴心,不过我觉得铁板面包应该要一出炉就大大啖咬先滋味!选择困难症嘅我望住咁多款铁板烧三文治系几难抉择,最尾放弃「想食light d,不如食自选沙律算啦」嘅念头,轰咗落个明显邪恶无比嘅 #咕噜咕噜脆鸡度,buttermilk炸鸡块、🍍烧菠萝、芝士、蕃茄同生菜,配他他酱同奇妙酱,呢个组合加埋菠萝本身爆汁,入口有少少口爆feel🥴。另一款 #游🇯🇵懒人 就系夹住吉列和牛汉堡同北海道帆立贝,日仔食材走日和口味,几欣赏个香蒜柠檬蛋黄酱,夹到!整体嚟讲拣得爆馅就预咗要做多几个钟运动债务偿还㗎嘞,或者真系口痕又想light d都可以走酱!不过我认为HAND3AG 嘅酱汁先系点晴之笔,所以如果真系想keep fit嘅朋友可以拣自选沙律,28款配料任君选择,大大份最平50蚊有交易,同区嚟讲算抵食,观塘返工嘅朋友应该好明白😂!另外甜品当日只有 #大甲香芋麻薯,Bingo正中我最想试嘅味味!香芋忌廉偏甜但窝夫口感尚可。‑ ‒ –⋄ 游日懒人铁板三文治 ⁷ ³⋄ 咕
‑ ‒ –
⋄ 游日懒人铁板三文治 ⁷ ³